Interieur en stylingsprojecten

Om een oosterse sfeer in een hotel, bedrijf of particulier verblijf te creëren, wordt SOUKZ regelmatige gevraagd mee te werken aan een renovatie-, nieuwbouw- of stylingsproject. Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn. De Arabische elementen brengen een speelse, romantische of nostalgische sfeer en passen binnen vele stijlen.

Partner in styling en interieurdesign

SOUKZ is altijd op zoek naar samenwerking. Onze ervaring leert dat je door samen te werken veel meer uit projecten kunt halen. Bij de juiste afspraken en inzichten ontstaan er vaak kwalitatief betere ideeën met een mooier en duurzaam resultaat. De rol van SOUKZ is creativiteit verhogen, kwaliteit waarborgen en zorg uit handen nemen.

Naast de authentieke Arabische producten en ons eigen label SOUKZ laten wij in opdracht en volgens ontwerp van onze opdrachtgevers in lokale ateliers meubelen en woonaccessoires maken. Ook hier regelen wij alles van ontwerp tot en met aflevering. Partners van SOUKZ zijn o.a. bedrijven, architecten, interieurdesigners, stylisten, magazines.

Alles kan!

In principe is bij SOUKZ alles mogelijk. Ons motto is: Wat we niet hebben, maken we!

Voorbeelden van projecten waar SOUKZ een bijdrage in geleverd heeft zijn:

  • Mozaïek tafels en smeedijzeren stoelen
    Hotel Arriadh, Spanje
  • Authentieke Marokkaanse deur Hotel
    Wijk aan Zee, Nederland
  • Kelim Daybed, Particulier woonhuis
    Zwitserland